Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Na smalcu zeszklić cebule, dodać mięso pokrojone w kostkę i pieczarki; oprószyć Kucharkiem i smażyć przez chwile. Następnie podlać 0.5 szkl. wody i dusić ok.30 minut.


Komentarze

  • 1
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    uwielbiam
  • 1
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    fajne danie obiadowe
  • 5
    original
    Opublikowano

    Wacław

    bardzo lubie takie dania :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    Super wygląda :) aż zrobiłam się głodna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    ladnie wyglada
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pycha :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Nie jadłam jeszcze, ale mam w planie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    pyszne i syte danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    pycha
  • 4
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    to coś dla mnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    nie jadłam, ale zapowiada się smakowicie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszne i sycące danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smakowity !
  • 2
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    rewelacja!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    wspaniałe danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !