Sposób przygotowania

Kapustę obrać z brzydkich liści i umyć ją. Pół główki poszatkować i włożyć do miski.Marchewkę obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach.Cebulę i natkę pietruszki drobno posiekać.Jabłko, paprykę umyć i pokroić w kosteczkę.Warzywa przyprawić solą ,pieprzem,cukrem,oliwą i sokiem z cytryny do smaku .Dokładnie wymieszać i surówka gotowa.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    ciekawy przepis
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    same witaminy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    interesująca:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !