Sposób przygotowania

marchew obieramy, myjemy kroimy w cieniutkie plasterki dusimy na naśle, kiedy marchew zmięknie dodajemy groszek wraz z zalewą, podlewamy bulionem i dusimy 10-15 minut

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marcinek

    Jakby w dzieciństwie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marcinek

    Jakby w dzieciństwie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marcinek

    Jakby w dzieciństwie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marcinek

    Jakby w dzieciństwie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marcinek

    Jakby w dzieciństwie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marcinek

    Jakby w dzieciństwie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marcinek

    Jakby w dzieciństwie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marcinek

    Jakby w dzieciństwie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marcinek

    Jakby w dzieciństwie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marcinek

    Jakby w dzieciństwie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marcinek

    Jakby w dzieciństwie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marcinek

    Jakby w dzieciństwie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marcinek

    Jakby w dzieciństwie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marcinek

    Jakby dzieciństwie
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    podoba mi się sposób krojenia marchewki - ja to robię w kostke:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !