Sposób przygotowania

Jajka przepiórcze gotujemy na twardo, obieramy.

Opłukaną roszponkę układamy na półmisku.

Następnie dodajemy połówki jajek przepiórczych, kawałeczki mozarelli, pomidorów suszonych oraz oliwki.

Skrapiamy oliwą z oliwek i octem balsamicznym.

Przed podaniem oprószamy świeżo mielonym pieprzem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Świetne zdjęcie a i przepis też bardzo fajny:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cris04

    Fajna sałata i jaka zdrowa....
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    ale ekstra, coś innego
  • 1
    th-2
    Opublikowano

    atort111

    ładnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    nigdy tak zrobionej roszponki nie jadłam!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !