Sposób przygotowania

Białka ubić na sztywno utrwalić z cukrem, dodać żółtka i wymieszać z resztą składników. Upiec i przekroić na pół.
KREM: Sok, cukier i cukier waniliowy zagotować. Budyń, żółtka, mąkę, wodę, wymieszać i wlać na gotujący się sok dobrze mieszając aż zgęstnieje. Gotowy budyń wymieszać z margaryną.
PRZEŁOŻENIE CIASTA
ciasto- pól masy - delicje - masa - ciasto - brzoskwinie- galaretki

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    apetycznie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    poproszę kawałek :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    wygląda pięknie
  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Świetne ciasto i bardzo apetyczne.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    kuszące bardzo:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    wygląda apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    wygląda apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    prezentuje sie genialnie i świetna nazwa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    prezentuje sie genialnie i świetna nazwa
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    wspaniałe ciasto:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    V_kuchareczka

    ciekawa nazwa
  • 0
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    znakomicie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    uwielbiam to ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    zapachniało lasem ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    Co za tytuł, ale ciasto wygląda rewelacyjnie
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    fajne ciacho!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !