Sposób przygotowania

Krok 1 / 7

Przygotowujemy składniki - szynkę kroimy w kostkę lub plasterki. Pieczarki myjemy, obieramy i kroimy w kostkę. Pieczarki podsmażamy na masełku, po pewnym czasie dodając szynkę. Alternatywnie zamiast szynki można wykorzystać delikatne parówki. Studzimy.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Damian10

    MMm nieźle się zapowiada
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    bomba
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne danie !
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszny
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo mi odpowiada ten przepis, chyba sobie taki zrobię :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kaja1991

    uwielbiam ciasta francuskie;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    krystyna330

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    fajny przepis.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pysznie się zapowiada

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !