Sposób przygotowania

Każdą pierś przekroić na dwa kotlety, delikatnie rozbić tłuczkiem, posolić i popieprzyć .Boczek pokroić na małe kawałki i podzielić na kotlety. Pieczarki pokroić ,podsmażyć na oliwie i rozłożyć na kotletach. Umytą paprykę pokroić na paski i ułożyć po jednym na brzegu każdego kotleta. Posypać posiekaną natka pietruszki i zawinąć w roladki zaczynając od strony z papryką. Zraziki spiąć wykałaczką ,obsmażyć na rumiano z każdej strony ,podlać wodą z winem i dusić pod przykryciem ok. 25 minut.

Komentarze

  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    świetne danie
  • 0
    img_2131687142106
    Opublikowano

    eeee

    super5 przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    nigdy nie zawijałam piersi z kurczaka, wypróbuje
  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    Wygląda apetycznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !