Sposób przygotowania

Krok 1 / 7

Na dnie kwadratowej tortownicy ułożyć okrągłe biszkopty. Sok wyciśnięty z całej cytryny wymieszać z cukrem i 4 łyżkami wody. Połową nasączyć biszkopty.


Komentarze

  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Robię często piankę z mleka zagęszczonego i galaretek z tym,że miksuję galaretkę gdy już zaczyna tężeć a później wlewam mleko i miksuję kilka minut razem.Efekt pewnie zbliżony.Fajny sposób na ciasto bez pieczenia.
  • 1
    original
    Opublikowano

    paulisia_elk

    wygląda smakowicie, jeszcze robiłam pianki z mleka zagęszczonego muszę spróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    octo

    pysznie wyglada

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !