Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka oczyszczamy. Rozkrajamy na pół tworząc dwa kotlety. Rozbijamy i przyprawiamy z obu stron solą i pieprzem. Jajko roztrzepujemy w miseczce. Przygotowujemy bułkę tartą i panierujemy kotlety w jajku a następnie bułce. Smażymy na lekko złoty kolor. Kurki gotujemy w osolonej wodzie do miekkości. Studzimy i siekamy drobno, podsmażamy z cebulką do zrumienienia. Układamy na kotletach , przykrywamy plastrem sera i wstawiamy do piekarnika na ok 15 minut -180 stopni.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gemini

    Prosty i szybki przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Niunia1

    pyszne musi być!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    wykwintne i smaczne:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !