Sposób przygotowania

Penne gotujemy według przepisu na opakowaniu w osolonej wodzie .Odcedzamy przelewamy zimną wodą .Na patelni na maśle podsmażamy pokrojonego pora dodajemy pokrojone pieczarki .Dodajemy pokruszona kostkę warzywna bulionową.Mieszamy wszystkie składniki. Dodajemy makaron mieszamy .wszystko razem podsmażamy chwilkę i zalewamy śmietaną .Dodajemy grubo posiekana natkę pietruszki

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    suer
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    suer
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    suer
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Joanna46

    Szybka potrawa.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !