Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Boczek pokroić w kostkę lub paseczki i podsmażyć na oliwie,dodać papryczkę chili.Wlać wino ,a następnie na wolnym ogniu gotować do odparowania alkoholu.Wyjąć boczek i przetrzymać go w cieple/mój boczek pozostał w sosie i nie był chrupiący/


Komentarze

  • 7
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    wygląda samcznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    parysek10

    O spaghetti w takiej wersji jeszcze nie słyszałam, ale wygląda super.
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !