Sposób przygotowania

Marchewkę i seler umyć, obrać a następnie pokroić w kosteczkę i zagotować w szklance bulionu. Ugotowane poddusić ok. 5 min. Następnie zmiksować drobno i doprawić do smaku pieprzem i solą, oraz wlać pozostały bulion i zagotować. Na talerzyku przybrać bazylią. Smacznego !!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Fajna zupka
  • 2
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    musze wyprobowac przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bartolomeo

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniammm;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniammm;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    rewelacyjna zupa
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Smaczna zupa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !