Sposób przygotowania

Margarynę rozpuszczamy razem z wodą lub mlekiem na małym gazie (pilnujemy żeby się za bardzo nie gotowała, ale rozpuszczała powoli) po czym dodajemy cukier puder i kakao Chwilę trzymamy jeszcze na ogniu cały czas mieszając Zdejmujemy z ognia i mieszamy cały czas aż masa lekko się przestudzi i wylewamy na ciasto

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    ekstra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bartek8585

    idealna do dekorowania cist np. pierników
  • 0
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    super
  • 0
    247017_776885135732812_6766402448041904983_n
    Opublikowano

    Milka100

    super do dekorowania

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !