Sposób przygotowania

Żeberka nacieramy przyprawami i odstawiamy na bok.
Obie kapusty szatkujemy- gotujemy kilka minut- mieszqmy z posiekaną cebulą- przyprawiamy.
Żeberka obtaczamy w mące a następnie podsmażamy na odrobinie smalcu na złoty kolor.
Kapustę i żeberka przekładamy do naczynia żaroodpornego- polewamy roztopionym smalcem i zapiekamy około 1,5- 2 godz w temp. 180 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pożywne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Super,pyszne.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    super!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    bardzo smaczne :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !