Sposób przygotowania

Białka, z dodatkiem soli i octu ubić na sztywną pianę, na koniec ubijania wsypać cukier puder.
Margarynę rozpuścić, wsypać wiórki i cukier, dokładnie wymieszać. Jak ostygną do temperatury pokojowej- połączyć z ubitymi białkami i dokładnie wymieszać łyżką.
Za pomocą łyżki, nakładać porcje na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia.
Piec ok. 30 minut w piekarniku nagrzanym do 150 stopni.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    wyglądaja zachęcajaco
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    wyglądaja zachęcajaco
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Zgadzam się:) Apetyczne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wyglądają przepysznie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wyglądają przepysznie :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    tomosatomos

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !