Sposób przygotowania

Fileta pokroić w kostkę i podsmażyć na margarynie, posypać przyprawą kebab gyros i szczyptą soli. Usmażony filet wyłożyć na półmisek. Kapustę pekińską pokroić, połowę dać do tłuszczu i wymieszać ją z nim. Wyłożyć następną warstwę na mięso. Na to wsypać odcedzoną fasolę i kukurydzę. Następnie pokroić ogórki i pomidory w kostkę i wyłożyć następną warstwę. Popieprzyć. Na koniec dać resztę pokrojonej kapusty. Na to wyłożyć kupkami majonez i polać keczupem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marzena06

    moja ulubiona
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszna!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    smaczna i ładna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    Pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !