Sposób przygotowania

Krok 1 / 8

Cebulę, paprykę, marchew, pietruszkę i czosnek kroję w bardzo drobną kosteczkę, wielkości ok. 2mm. Niektóre warzywa można zetrzeć na tarce o dużych otworach. W międzyczasie gotuję ryż w osolonej wodzie razem z curry (która nada mu kolor i smak).


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    podoba mi się:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Chętnie bym spróbowała:)
  • 1
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    agogo2

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    nawet sprawdziłem w google co to jest arancini :o) Rewelacja. Takiego przepisu jeszcze nie widziałem
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !