Sposób przygotowania

Na upieczony biszkopt rozkładamy pokrojone i odsączone brzoskwinie. Do soku z brzoskwiń dolewamy wody tak, aby były 2 szklanki w sumie. Na tym soku gotujemy budyń i studzimy. Zimny budyń rozkładamy na brzoskwinie. Następnie ubijamy pianę z białek z dodatkiem cukru. Na koniec delikatnie dodajemy po troszku kokosu i mieszamy. Przygotowaną pianę dajemy na placek. Zapiekamy w piekarniku aż piana się zarumieni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszne ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetne ciasto
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha,bardzo lubię ciasta z kokosem
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    babi17

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    proste ale jakie dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !