Sposób przygotowania

Gotuj warzywa z masłem do miękkości. Jabłko obierz i wydrąż, dodaj jak warzywa się ugotują, gotuj 10 min. Zmiksuj zupę blenderem. Podawaj polaną śmietaną.

Osobno podaj też ryż.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    MOje smaki :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    emylka86

    zupa jest słodkawa? czy raczej ma warzywny smak?
  • 0
    original
    Opublikowano

    witaminkaa

    Półsłodka, chociaż to wszystko zależy jaka jest marchewka i jakie jabłka dasz:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Jeszcze takiej nie jadłam, ciekawy przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszkalider

    ~Pychotka!
  • 0
    original
    Opublikowano

    krystyna330

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !