Sposób przygotowania

Ciasto: Margarynę posiekać z cukrem dodać jajko oraz przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia, zagnieść gładkie ciasto. Ciasto podzielić na dwie równe części i do jednej dodać kakao.
Ser: Margarynę utrzeć z cukrem, dodać ser i ucierać na niskich obrotach robota w trakcie dodawać po jednym jajku i proszek budyniowy. Prostokątną formę wysmarować tłuszczem i dno wyłożyć rozwałkowanym ciastem z kakao, wyłożyć na nim cały ser i przykryć rozwałkowanym jasnym ciastem. Wierzch posmarować mlekiem. Piec w temp. do 200st około 60 min. Po przestudzeniu posypać sporą ilością cukru pudru

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Bozena4

    SUPER
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Bozena4

    SUPER
  • 2
    original
    Opublikowano

    tom

    puszysty
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    mmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    magdalea

    wyglada smakowicie
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    och....serniczki są wspaniałe a taki jak ten....?!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !