Sposób przygotowania

żeberka porcjujemy
olej, ocet winny i przyprawy mieszamy, zalewamy nimi żeberka, zostawiamy na kilka godzin
czosnek i cebulę obieramy, cebule dzielimy na ćwiartki
żeberka wraz z marynatą wrzucamy do woreczka do pieczenia lib rękawa, dodajemy cebulę i czosnek, pieczemy 45 minut w piekarniku rozgrzanym do 180*

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    edita15

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    edita15

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    marcinek

    Pyszne wygladaja
  • 2
    original
    Opublikowano

    leonkot

    dzięki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !