Sposób przygotowania

Na początek przygotowujemy galaretkę truskawkową wedle przepisu na opakowaniu.Po przygotowaniu galaretkę rozlewamy do pucharków i odstawiamy do stężenia do lodówki. Czekoladę rozpuszczamy w garnuszku lekko podgrzewając dodajemy pół kostki masła i wiórki kokosowe. Rozpuszczona czekoladę wylewamy na stężałą galaretkę do pucharków.Odstawiamy do lodówki na około 2 godziny.Po tym czasie przygotowujemy kolejna galaretkę cytrynową.Przygotowujemy wedle przepisu na opakowani.Po przyrządzeniu wylewamy na zastygła czekoladę do pucharków. Ponownie wstawiamy do lodówki do momentu stężenia galaretki.Ubijamy śmietanę z 2 stołowymi łyżkami cukru pudru.Po stężeniu galaretki wykładamy na wierz pucharków.Po wierzchu posypać lekko kakaem w proszku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    brzmi apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !