Sposób przygotowania

Do wody dodać wszystkie przyprawy oraz majonez.
Wymieszać a potem zagotować i wystudzić.
Jak wywar ostygnie włożyć do niego umyte mięso i zagotować.
Gotować 5 minut i zostawić na noc do wystygnięcia.
Rano ponownie zagotować i gotować znowu 5 minut.
Zostawić do wystygnięcia.
Potem wyjąć mięso z wody posmarować musztardą rosyjską i polać odrobiną miodu i zapiec w piekarniku ok 15 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Wygląda tak apetycznie, że aż ślinka leci:):
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    jaka piękna taka soczysta

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !