Sposób przygotowania

Wszystkie składniki dobrze wyrobić na gładkie ciasto.
Rozwałkować na grubość około 2-3 cm, wykrawać szklanką kółka a kieliszkiem środki. Środki możemy zostawić na malutkie pączki.
Smażymy na rozgrzanej oliwie na złoty kolor z obu stron.
Gotowe posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    bardzo je lubię
  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    tak jak ja, mam je przynajmniej 2 razy w miesiącu :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    aż ślinka cieknie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    uwielbiam oponki;) a z dodatkiem sera są wyśmienite:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    są bardzo smaczne, uwielbiam je aż ślinka cieknie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !