Sposób przygotowania

Makaron chiński zalewamy wrzątkiem ,nakrywamy i odstawiamy na ok 5 min . Następnie odcedzamy z nadmiaru wody i studzimy . Korniszony kroimy w kostkę .Pomidora myjemy kroimy w dużą kostkę .Paluszki krabowe kroimy w paseczki .
Oliwki kroimy w paseczki .Natkę siekamy . Wszystkie składniki mieszamy z zimnym makaronem .Musztardę francuską mieszamy z oliwą ok 1 łyzeczka ,mieszamy .dodajemy do sałatki .Mieszamy

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !