Sposób przygotowania

Wszystkie składniki dajemy do miski i wyrabiamy na jednolite ciasto. Przygotowane ciasto odstawiamy na 30 min. do lodówki. Po tym czasie ciasto wyciągamy, cienko wałkujemy i kroimy w paski. Każdy pasek na środku przecinamy. Jeden koniec paska przeciągnąć przez przecięty środek i formować chrust. Na rozgrzanym oleju piec na złoty kolor. Wystudzone posypujemy pudrem wymieszanym z mielonym cukrem waniliowym.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    zjadłoby się troszkę
  • 2
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    robiłam dziś, pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    oj dzisiaj to ich sporo zjadłam;)
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    pyszota
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pychotka!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    do kawki jak znalazł :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Są takie smaczne a ja tak rzadko je robię.
  • 0
    th-2
    Opublikowano

    atort111

    idealne na karnawał

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !