Sposób przygotowania

Jabłka obieramy i kroimy w plasterki. Ciasto francuskie rozkładamy na blachę, odcinając kilka paseczków do dekoracji. Końcówki ciasta podwijamy. Na cieście układamy pokrojone jabłka, posypujemy je cynamonem i cukrem. Ozdabiamy paseczkami ciasta. Pieczemy ok. 30 minut w temperaturze 220 stopni. Po upieczeniu można je podać z bitą śmietaną.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    uwielbiam ja i często tez robie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    pycha! :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    edita15

    ciekawy pomysł?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    świetna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    fajnie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !