Sposób przygotowania

Galaretki rozpuścić w wodzie i przyrządzić według przepisu podanego na opakowaniu. Ostygniętą galaretkę wlać do pucharków i włożyć do lodówki. Następnie ubić śmietankę kremówkę, dodając do niej cukier puder i miksować do uzyskania konsystencji ubitej śmietany. Truskawki opłukać, usunąć szypułki, pokroić i poukładać na wierzch deseru. Posypać posypką i spożywać bezpośrednio po wykonaniu.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Piekna ta rozkosz:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    smile

    zdecydowanie kuszący deser =)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    już czekam na sezon truskawkowy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !