Sposób przygotowania

Mąkę przesiać do miski, wbić jajko, dodać szczyptę soli, wodę i mleko, wymieszać. Można zmiksować całość mikserem. Dodać łyżkę oleju i wymieszać. Smażyć z obu stron na złoty kolor, po czym ciepłe jeszcze przekładać dżemem. Gotowe ponownie układać na rozgrzanej patelni z odrobiną tłuszczu i gdy delikatnie się zapieką układać na talerzu. Posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kas2

    zjadłabym!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Karolciaf1990

    pychotka
  • 3
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smacznosci
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniammm
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniammm
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    piekne i pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne naleśniki
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    apetyczne jak widać

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !