Sposób przygotowania

Jajko roztrzepujemy z serkiem i mlekiem,dodajemy cukier puder oraz mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. Na koniec wkrawamy plastry obranych owoców. Smażymy na rozgrzanym tłuszczu z obu stron kładąc po łyżce racuszkowego ciasta. Po usmażeniu posypujemy cukrem pudrem. Można podać ze zmiksowanymi owocami..

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Hanna11

    smaczności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    z mandarynką nigdy nie jadłem, i co smaczne są?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    bardzo fajne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    dobra odmiana racuszków

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !