Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Śledzie namoczyć w wodzie zmieniając ja około 2-3 razy. Przygotować zalewę. Wodę zagotować z cukrem, pieprzem, zielem oraz liściem laurowym na koniec dodać ocet. Zalać tym śledzie i odstawi na kilka godzin. Następnie śledzie wyjąc z zalewy osuszyć i posypać pieprzem i papryką.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    owocówka

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    z chęcią bym spróbowała, bo nigdy nie jadłam typowo kaszubskich dań
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Pyszna sałatka.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !