Sposób przygotowania

Jajko, margarynę, śmietanę, sól i mąkę dajemy na stolnicę i zagniatamy ciasto. Wkładamy na 2 godziny do lodówki. Później cienko wałkujemy i wycinamy pasy na około 2 cm długości, Następnie nawijamy je na foremki i pieczemy.
Krem:
Gotujemy budyń tak jak na opakowaniu. Żółtka cukier mąkę miksujemy razem. Po ostygnięciu dodajemy masło i razem miksujemy. Na koniec dodajemy spirytus. A później nadziewamy rurki kremem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    smakowite
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renata22

    mmmm smakowitości

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !