Sposób przygotowania

1. Dorsza czyścimy i filetujemy

2. Filety kropimy sokiem z cytryny i nacieramy przyprawą do ryb. Odstawiamy na 30minut w chłodne miejsce.

3. Jajka rozbijamy i umieszczamy w miseczce.

4. Mąkę wsypujemy do drugiej miseczki.

5. Po upłynięciu 30 minut filety obtaczamy w jajku a następnie w mące, jeszcze raz w jajku i ponownie w mące i smażymy na patelni aż do zarumienienia.

SMACZNEGO :)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Apetyczny.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata22

    uwielbiam dorsza
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    oj zjadłabym teraz z wielkim apetytem taką rybkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    najczęściej kupuję dorsza,moja ulubiona pyba
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszna ryba
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    smaczna rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !