Sposób przygotowania

mąkę , margarynę cukier i jaja ,wyłożyć na stolnicę posiekać nożem i wyrobić niezbyt dokładnie. Ser zmielić dodać cukier, żóltka, budyń i wyrobić mikserem, brzoskwinie odsączyć z zalewy i pokroić w grubą kostkę, Blaszkę wylożyć papierem do pieczenia na to pokryszyć po całości połowę ciasta, lekko ugnieść. Wyłożyć masę serową na nią położyć brzoskwinie i na to wszystko pokruszyć resztę ciasta. Piec przez 45 minut w temperaturze 200 stopni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    pycha! uwielbiam to ciasto! :-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    aj przekąsiło by się...:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    rewelacyjny!
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    najlepszy
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    pyszne ciasto :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    PYSZNY SERNIK:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    mniam mniam :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo smaczny taki serniczek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !