Sposób przygotowania

Ugotować makaron i odcedzić. Jaja ubić z cukrem. jabłka umyć, obrać, pokroić w cząstki lub w krążki, usunąć gniazda nasienne. Rondel posmarować margaryną i wysypać częścią tartej bułki. Makaron wymieszać z jabłkami, jajami i z mlekiem, ułożyć w rondlu, wyrównać powierzchnię, posypać tartą bułką i skropić stopioną margaryną. Zapiec ok.25 min przez 170 stopni C.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    coś nowego dla mnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    andzia123

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    rewelacyjny pomysł, bardzo mi się podoba
  • 0
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    hmmmm brzmi smakowicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    JaPaqc

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    pomysłowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    ciekawy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniammm;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pomysłowe:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !