Sposób przygotowania

Zupę należy gotować w dwóch garnkach. W jednym z nich gotuję się rosół z mięsa i włoszczyzny, w drugim zaś w małej ilości wody pokrojoną w kostkę i lekko uprzednio podsmażoną na maśle lub margarynę cebulę. Gdy rosół będzie ugotowany, przecedzić go, dodać wraz z jej wywarem oraz pokrojony w dużą kostkę ser. Zupę doprawić solą, pieprzem i ewentualnie cukrem. Zupę ponownie podgrzać, a następnie wstawić na kilka minut do gorącego piekarnika. Podawać z grzankami.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    smaczna:)
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    super przepis:)
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    super przepis:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznie..
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    dawno nie robiłam zupy cebulowej czas to nadrobić.
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    super
  • 0
    prof2
    Opublikowano

    Katarzyna40

    pycha!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !