Sposób przygotowania

Sałatę dokładnie płuczemy, odsączamy z nadmiaru wody, rozrywamy na małe kawałki. Ogórka obieramy ze skórki, płuczemy, kroimy na ćwiartki talarków. Papryki pozbawiamy gniazd nasiennych, płuczemy, kroimy na cienkie paski. Olej mieszamy z octem winnym, doprawiamy do smaku solą, pieprzem i cukrem trzcinowym. Sosem polewamy warzywa i dokładnie mieszamy. Podajemy od razu po przygotowaniu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    w taką pogodę jakbym zobaczył takie kolorowe danie chyba bym się popłakał za wiosną :o)
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    kolorowa i smaczna
  • 6
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Kolorowo, smacznie i zdrowo:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    wygląda bardzo apetycznie:) i oczywiście kolorowo:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !