Sposób przygotowania

Mięso mielimy i doprawiamy posiekanym czosnkiem , papryką ,solą , gałką wyrabiamy przez chwilkę by się łądnie połączyło .
Z gotowej masy formujemy małe kuleczki, cebulę i chorizo kroimy by się nam dobrze trzymało na patyczkach
układamy na zmianę tworząc szaszłyki , gotowe umieszczamy w piekarniku na ok 30 min

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iza10

    czosnek musi być ze słoika w tych ziolach ?
  • 7
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    Smak tego czosnku sprawia , że mięso jest zupelnie inne w smaku niż z normalnym czosnkiem ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    aredzimska

    A bez jajka się nie rozpadną?
  • 7
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    NIe ,ale trzeba mięsko dobrze wyrobić by było gładkie i fajnie sie tworzyły kuleczki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    wygladaja przepysznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !