Sposób przygotowania

Jajka utrzeć z cukrem pudrem na puszystą masę. Margarynę roztopić i przestudzić. Utrzeć z jajkami. Dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. Wymieszać. Ciasto wylać na blachę wysmarowaną tłuszczem. Piec w 180 stopniach 25-30 min.
W tym czasie przyrządzić polewę: rozpuścić margarynę, dodać cukier i kakao. Dokładnie wymieszać. Gotować na małym ogniu aż zacznie gęstnieć.
Gdy ciasto się upiecze i ostygnie, pokroić je na kwadraciki i obtoczyć w ostudzonej polewie a potem w wiórkach kokosowych. Jeść po zastygnięciu masy.
Smaczności

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    jola1508

    ciekawe :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    jak jak dawno tego nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    wyglądają cudnie:)
  • 1
    fb_img_1444562273221
    Opublikowano

    Poison1988

    ale widoczki, mniam, mniam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Stenka

    apetyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !