Sposób przygotowania

Bulion gotujemy. Ziemniaki i marchewkę myjemy i obieramy. Ziemniaki kroimy w kostkę. Cebulę również kroimy w kostkę, a czosnek miażdżymy. Ziemniaki, cebulę i czosnek podsmażamy na oleju. Dodajemy do bulionu. Filety myjemy, przyprawiamy i kroimy w kostkę. Podsmażamy. Dodajemy do bulionu. Gotujemy 10 minut, dodajemy groszek, fasolę, i kukurydzę. Pomidory przecieramy przez sito. Dodajemy do reszty. Gotujemy. Dodajemy koncentrat pomidorowy, śmietanę wymięszaną z mąką. I gotujemy ok 5 minut. Doprawiamy do smaku na pikantnie.

Komentarze

  • 0
    10257115_10153256927827125_4985002753991463258_o
    Opublikowano

    Zdzisław

    przyda sie przepis na zimę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !