Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

CIASTO
Białka oddzielić od żółtek. Żółtka ubić z cukrem na puszystą masę, dodać pokrojoną na kawałki margarynę, dalej ucierając. Następnie dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia, Mąkę przesiać przez sito do masy jajecznej, dodać olej dobrze wymieszać. Z białek ubić pianę na sztywno, delikatnie wmieszać do masy jajecznej.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    oj kolorowo kolorowo ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    fajne ciasto ::)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Prawdziwa ozdoba stołu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !