Sposób przygotowania

Białka ubić na sztywną pianę. Dodać pozostałe składniki i delikatnie wymieszać na gładka masę. Wylać ciasto na wysmarowaną margaryną blaszkę (30 x 40) i wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 st. na 10 minut. Wyjąć ciasto z blaszki i przestudzić. Wyłożyć masę makowa i delikatnie zrolować.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    ładnie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    Super przepis. W sam raz na nadchodzące święta
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lubie to !!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    ale pychotka :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    ładnie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !