Sposób przygotowania

Ugotowane serca wieprzowe pokrój w kostkę.
Wrzuć na rozgrzany olej i smaż od czasu do czasu mieszając.
Gdy wszystko się ładnie przyrumieni dodaj pokrojoną w kostkę cebulę i dalej smaż.
Po około 3 minutach dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek, a na koniec pokrojoną w kostkę paprykę i posiekaną natkę pietruszki.
Wszystko smaż jeszcze dwie minuty, następnie zalej bulionem, dodaj wszystkie przyprawy i duć gulasz 15 minut.
Wodę z mąką wymieszaj i zagęść nią sos.
Zagotuj.
Podawaj z kaszą lub tak jak lubisz.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    freekate

    Przepis na uszczęśliwienie mojego mężczyzny który uwielbia podroby wszelkie - muszę wypróbować :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    wspaniałe wygląda
  • 3
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    ALE APETYCZNIE WYGLĄDA :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !