Sposób przygotowania

Kapustę kiszoną lub kwaszoną odciskamy i kroimy niezbyt drobno.Marchewkę obieramy i ścieramy na tarce duże oczka,można zetrzeć na tarce małe oczka .Cebule obieramy i siekamy drobno.Ogórki kiszone ścieramy na tarce duże oczka i dodajemy do surówki .Surówkę doprawiamy cukrem i pieprzem kolorowym świeżo mielonym do smaku .Dodajemy oliwę możne być oliwa z oliwek Mieszamy i odstawiamy ,żeby smaki połączyły sie ze sobą.Podajemy do obiadku do drugiego dania .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    taka lubie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !