Sposób przygotowania

Kupujemy pstr?gi w ca?o?ci, pozbawione wn?trzno?ci. Dok?adnie je nacieramy od wewn?trz i z zewn?trz przypraw? do ryb. Cukinie myjemy i kroimy w cienkie plastry razem ze skórk?, obran? marchew ?cieramy na du?ych oczkach, cebul? kroimy w piórka, a pietruszk? siekamy. Na 2 du?ych kawa?kach foli uk?adamy ?ci?le cukinie (tak du?o, jak duza jest ryba), nast?pnie lekko posypujemy j? marchwi?, cebul? oraz pietruszk? – uk?adamy na warzywach ryb?, nast?pnie rybe posypujemy natk?, marchwi?, cebul? i uk?adamy warstw? cukinii. Na ka?dym kawa?ku z ryb? uk?adamy po 2 ?y?ki mas?a i zawijamy folie. Grillujemy godzine, co 15 minut zmieniamy strony.

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !