Sposób przygotowania

Pieczarki wyp?uka?, pokroi? w cienkie plasterki. Cebul? obra? i drobno posieka?, zeszkli? na rozgrzanym oleju, doda? pieczarki i przyprawy do smaku. Dusi? chwil? pod przykryciem, do odparowania soku.

Pieczywo przekroi? na po?ówki, posmarowa? koncentratem i posypa? zio?ami w?oskimi i sol? zio?owo. Pieczarki nak?ada? na kromki bu?ki, na wierzchu po?o?y? po troszku startego ?ó?tego sera, u?o?y? na posmarowanej t?uszczem blaszce, zapieka? oko?o 10 minut, w mocno nagrzanym piekarniku. Ser na wierzchu powinien si? roztopi?.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Nemsik

    super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    M-W

    super pomys? na kolacje
  • 5
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    Super, w?a?nie dzisiaj je robi? :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Uwielbiam grzanki.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    tylko grzanki...ale jakie dobre...
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    lubię takie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !