Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

zupa belgijska

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona
1/2 szt
cebula
2 szt
wo?owina b/k
250 g
z?bek czosnku
1 szt
jab?ko
1 szt
mas?o
1 ?y?ka
ziemniaki
2 szt
cukier
1 ?y?eczka
pieprz
1/2 ?yzeczki
Sklep Prymat
li?? laurowy
1 szt
sól
do smaku
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: zupa belgijska

Plastry cebuli podsma?y?, doda? mi?so pokrojone w kostk?, posiekane czosnek i kapust?, przyprawy i zala? wrz?tkiem. Gotowa? 1,5 godz., doda? pokrojone w kostk? ziemniaki i posiekane jab?ka, gotowa? 30 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mariel78 09.11.2012 11:25
ciekawy przepis trzeba spróbować
GGABI 25.09.2012 22:55
extra w smaku
gusia1000 17.06.2012 11:12
Dobra zupa.
Betka 29.05.2012 00:17
pycha;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak