Sposób przygotowania

Plasterki ananasa wycisgamy z puszki i bardzo dokladnie odcedzamy. Odcedzone plasterki ananasa kroimy w kostke sredniej wielkosci. Wedzonego kurczaka kroimy na mniejsze czesci. Serek mozzarella do salatek kroimy w kostke.. Liscie miety bardzo dokladnie myjemy, a nastepnie tniemy na mniejsze kawalki. Wszystkie te skladniki dobrze mieszamy ze soba, a w nastepnej kolejnosci jeszcze doprawiamy do smaku wedlug wlasnego uznania pieprzem oraz sola i calosc bardzo dobrze mieszamy. Juz prawie gotowa sa?ate polewamy bialym winem i dokladnie mieszamy. Salatke podajemy w salaterkach, a na koniec salatke w salaterkach mozemy jeszcze ozdobic listkami miety. Salatka lepiej smakuje schlodzona.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !