Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

G?sie udka dok?adnie czy?cimy, p?uczemy i wycieramy papierowym r?cznikiem, a nast?pnie obsma?amy z obu stron na rumiano na rozgrzanej patelni (najpierw przyrumieniamy skórk?, z której wytopi si? nam t?uszcz i dzi?ki temu nie b?dziemy musieli u?ywa? dodatkowo oleju czy margaryny).


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    aromatyczne jedzonko:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    ?wietne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Bardzo lubi? ?wie?y imbir. Tak przygotowane mi?sko jest z pewno?ci? bardzo smaczne.
  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    jak z imbirem to te? by mi smakowa?o
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    g?sin? ju? mam na celowniku, ale pierwsza chyba b?dzie perliczka...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Urszula5

    świetne wyszły

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !