Sposób przygotowania

Wszystkie sk?adniki oprócz d?emu szybko zagnie??. Ciasto owin?? foli? i wstawi? na 2 godziny do lodówki. Ciasto podzieli? na dwie cz??ci. Jedn? wy?o?y? na wysmarowan? blach?, posmarowa? dowolnym d?emem. Drug? cz??? ciasta rozwa?kowa? i wy?o?y? na d?em. Dla lepszego efektu ko?cowego mo?na drug? cz??? ciasta zamrozi?, a nast?pnie zetrze? na tarce o du?ych oczkach. Piec ok. 40-50 minut na jasnoz?oty kolor w 180 stopniach.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    M-W

    musi by? smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Proste, ma?o pracoch?onne i smaczne.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    przepyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    fajne i szybkie
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    na pewno smaczne ciacho
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    DanutaS

    uwielbiam takie szybkie ciasta, szkoda że nie ma zdjęcia
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    zjadłbym w tym momencie nawet
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    lubię takie lekkie ciasta :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    przepyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !